woensdag 8 april 2020

Corona Update

Week 3 van de quarantaine... Veel schoolwerk, maar af en toe ook tijd voor ontspanning. Zoals online Roblox spelen met vrienden.


We zijn na een 4-tal jaar ook weer begonnen met Hello Fresh... we weten nu wat eten en alles wordt mooi aan huis geleverd. Mocht iemand interesse hebben, gratis proefboxen weg te geven of 20€ korting (profiteren wij daar ook ineens van). PM!


Zoals de overheid het voorschrijft af en toe wat lichaamsbeweging, zoals wandelingen langs de Nete. Daarbij trachtend andere wandelaars en fietsers zo ver mogelijk te omzeilen.


Vrijdag online de verjaardag van een vriendin gevierd door "samen" met de vrienden en kinders Thais te koken en eten. Ja, ons gerecht kwam ook van de Hello Fresh. En ja 't was lekker, zelfs de kinderen waren er zot van.


Af en toe trek ik mij terug op mijn hobbyzolder en leg vinyl op...


Zaterdag Stay At Home Artist Alley vanachter de tuinbar. Vinyl aan huis geleverd door den Barrie (uiteraard met respect voor de persoonlijke afstand).


Zaterdagavond de tweede uitzending van Radio Fritel, met het nodige bier daarbij.


Zondag het vervolg van de Stay At Home Artist Alley, zonder de streamings maar met alcohol, videogames en cosplayers.


We houden ons in stilte bezig... en nu Paasvakantie. Even rust.

Geen opmerkingen:

Zombicide 2.0 - Solo Test

Zombicide 2nd Edition stond al een tijdje op de planning, maar alles buiten het regelboek zat nog onaangeroerd in de doos sinds die zo'...