zondag 30 december 2018

Tram 4 bis

Big Night Out met de Broeders in Leuven, want ook Fille én Dr T stapten die dagen op Tram 4... Broeder Musta had een verrassingsactiviteit gepland maar bleek zelf geveld door een griepke. De activiteit bleek: Laser3000!
Dan merkt een mens dat zijn lichaam niet meer doet wat het pakweg tien jaar geleden nog wel vlotjes deed. Zweten! Spierpijn! maar wel fun.


Daarna uitgebreid gevierd in de New Mexico in de Muntstraat. Met gemene margarita's die zeker voor herhaling vatbaar zijn!


En dan de kroegen uit het studentenverleden in, waar bitter weinig veranderd bleek tegenover een twintig jaar geleden: de Blokhut en Café Allee. De muziek schalde nog even luid, praten bleek overroepen in studentencafé's en de mensen nog even zat. Alleen het nostalgische rookgordijn ontbrak!


Aangenaam verrast dat den Allee nog altijd 33's tapte aan de prijs van gewoon pinten... Maar ge moet het weten of ze geven u een gewoon pint!

Daarna de nieuwe Blauwe Kater op de Vismarkt uitgetest en unaniem goed bevonden. Prachtlocatie (voormalige Olifant/Salsa bar) met een ruime selectie aan bieren in een aangenaam kader van jazzmuziek. En ge kunt er zelfs praten!


Laten we dat binnenkort nog eens overdoen mét Broeder Musta erbij!

Geen opmerkingen: