maandag 22 januari 2018

Descent

Zaterdag een last minute game night te Berlaar, alwaar Descent: Journeys in the Dark weer op tafel kwam (van de eerste missie géén verslag). Co-op mét app, al had die kuren door een niet vlekkeloos verlopen update.
Ons tweede spel alreeds, en meteen een side mission na een op het nippertje verloren éérste missie tegen onze nemesis Merick Farrow (een soort vuurnecromancer). En deze keer verliep alles een stuk vlotter.


Op zoek naar de verloren schat van één of andere magiër in een oude tombe, die vergeven bleek van spinnen, goblins en in sarcofagen gepropte ettins! De eindbaas: een uit de kluiten gewassen shadow dragon!


Alsof dat nog niet genoeg was kregen we om de twee rondes ook nog twee lieve elementals in onze nek want de natuur had iets tegen ons?


Uiteindelijk kregen we de draak neer en mochten we een deel van de schat houden. Shopping spree en gepimpt tegen de volgende story mission!

Speelt als Imperial Assault (dat dan weer op Descent gebaseerd is) met toch wel een aantal verschillen in de regels. De app maakt alles best sfeervol en zorgt ervoor dat niemand de gehate rol van dungeon master op zich dient te nemen. Al hebben we de indruk dat die app af en toe ook wel eens vals durft te spelen.

Wordt zeker vervolgd!

Geen opmerkingen: