dinsdag 1 november 2016

A Touch of Evil on Halloween

Halloween, als we al geen filmavond plannen dan wel een games night, en een spel dat perfect past in die sfeer is natuurlijk A Touch of Evil van Flying Frog Productions. Er werd unaniem gekozen voor de vampier als grote slechterik en coop ipv tegen mekaar te spelen. De geheimen van de town elders werden ontrafeld (niet minder dan twee verraders die met de vampier mee heulden), minions werden bevochten (een klein foutje jegens de "bats", die wel degelijk verdwijnen na de confrontatie) en het hol van de vampier bleek de oude windmolen te zijn!
De eindconfrontatie ging vlotjes, maar toch twee van de vier helden KO want onze slechterik liet zich niet doen (23 ipv 8 hit points wegens coop).


Eindconclusie: misschien ging alles nog iets te vlotjes, de darkness track ging ook niet echt met een vaart omlaag en we verkregen de Lair kaart dmv een andere kaart te spelen ipv de torenhoge kost te moeten betalen. Toch enkele keren KO gegaan tegen minions en ook de kaarten zaten niet altijd mee. Als het spel nog een keer op tafel komt dan graag het eens opnemen tegen Krampus die als exclusieve web content villain te downloaden valt via de website!

Geen opmerkingen:

Darktide: The Miniatures Game

Aangekondigd door Warhammer, een "bordspel" adaptatie van het Warhammer 40,000: Darktide videospel. Normaal ben ik daar uiterst e...