zondag 15 november 2009

Weekend

Vrijdag was het dus zoals eerder vermeld vrijdag de dertiende. Overdag (alweer) een lange herfstwandeling gemaakt in de bossen met de ouders en aldaar de nonkel tegen het lijf gelopen die toevallig eens dag kwam zeggen tegen onze Lars.

Zaterdag op de kleine gepast en voornamelijk miniatuurkes geschilderd. Een legertje dat al 4 jaar stond te wachten op een kleurtje. En als specialleke eentje dat ik gepimpt heb uit een ouder miniatuurke dat eerst in saaie piratenkleuren getooid ging. Uiteindelijk heb ik er onderstaand figuur van gemaakt (foto beetje wazig).
Een punt voor de eerste die herkent wie dat moet voorstellen. :-)

's Avonds moest Fien naar een Mylène demonstratie (I kid you not) dus heb ik gewoon verder op de kleine gepast, weliswaar al films loerend. Deze week the worst movie of all time maar daar wijd ik een aparte post aan.

Zondag zéér vroeg opgestaan en -gebleven. Griepspuit gaan halen (gratis want ook wij behoren tot de risicogroep met baby < 6 maanden). 's Avonds de Musta en Sofie over de vloer gehad die de eer en het genoegen hadden onze Lars mee te maken tijdens zijn ergste periode. Meneer had namelijk besloten over te stappen op méér eten en was dus ongenietbaar. Sorry voor het geblèr. Iets later was hij voldaan en zat hij weer gewoon te lachen.

2 opmerkingen:

Jeremy zei

Aha, das uwe bloedduif of zoiets, den Tino van oude Caege

Vince zei

Punt voor de Jer al vind ik het wel schandalig dattem de naam nemeer weet.

Twas Diego. En der ligt nen bloedsteen voor z'n voeten begot! ;-)

Zombicide 2.0 - Solo Test

Zombicide 2nd Edition stond al een tijdje op de planning, maar alles buiten het regelboek zat nog onaangeroerd in de doos sinds die zo'...