maandag 17 juni 2019

Weekend

Op maandagochtend op het werk bekomen van een vermoeiend weekend...

Vrijdagavond receptie op de kleuterschool want onze kleinste studeert daar binnen een paar weken af. Geen kleuter meer in huis.


Zaterdag naar de Dreamland voor Pokemonkaarten want daar zaagden ze al weken achter én dat is blijkbaar weer hot. Plus naar Heist voor een nieuwe GSM én vinyl platen in de Toekan, die uit z'n voegen barstte want er speelde een bekend iemand die jarig was (ik kende de mens niet). Na nog een gezellige maaltijd in de Maginique (lounge bar ipv grote zaal) naar Herent voor Call of Cthulhu: Masks of Nyarlathotep.


Zondag rustig wakker worden met een paar GROTE koppen koffie, vinylplaatjes draaien, gras/oerwoud afrijden en dan in de namiddag Hulshout Kermis, dat met de heraanleg van het plein ook de aangrenzende straat inpalmt. Met een tijdelijke omleiding tot gevolg, we zijn het nog gewoon na de vorige.


Ik heb momenteel meer goesting om met zo een grote kop koffie in mijn eigen hof langzaam wakker te worden in de véél te stralende ochtendzon, maar we zullen maar weer eens beginnen werken zeker?

Geen opmerkingen:

Zombicide 2.0 - Solo Test

Zombicide 2nd Edition stond al een tijdje op de planning, maar alles buiten het regelboek zat nog onaangeroerd in de doos sinds die zo'...