zondag 2 juni 2019

Gentse Stripbeurs 2019

Ondanks de tropische temperaturen reeds vroeg de baan getrotseerd om nog eens aanwezig te zijn op de Gentse Stripbeurs met Paddy & Bunty #3: Glutenvrij! Want jawel, drukker Bonte had onze langverwachte deluxe hardcovers mee! En - eerlijk is eerlijk - ze zien er ronduit fantastisch uit! Een chaosfactor in het drukproces gaf de zwartwaarden een lichte sepia tint mee, Peter had er zelf geen verklaring voor maar soms mag het al eens meezitten ook.



De voormiddag was uiterst druk ondanks de hoge temperaturen, chapeau aan de organisatoren (waaronder Peter). Maar zo rond de middag begon het te slabakken en om 14u was het vat totaal af. Toch weer enkele Paddy & Bunty fans gewonnen! Zelf weinig gekocht buiten wat souvenirkes voor de kinderen (Lars zit in z'n Jommekesperiode, Fien is daar nooit uit geraakt), 1 Rosse Ridder biertje en het hi-la-ri-sche Bulk & Knoert van "buurman" Derek Wasteland. Aanrader voor wie het absurdisme en de schevigheid van Paddy & Bunty waardeert.


Half 4 vertrokken in de hoop de chaos van de zomerse zondagse zeespits voor te zijn, maar een combinatie van wegenwerken vlak voor én een ongeval in de Kennedytunnel plakten alweer drie kwartier bij toch al een stevige rit. Iedere keer!!!!!

MAAR het belangrijkste: de strips zijn binnen, en kunnen vanaf nu worden uitgeleverd!
Na zo een broeierige dag en dorstige file smaakt zo een Rosse Ridder biertje nog beter!


De stripbeurzen van het najaar liggen ook reeds vast, alsook enkele projecten mbt onze merchandising waarvan sommige al enkele jaren op de planning staan. En een oud project dat van onder het stof gehaald werd (door Sam vooral). Binnenkort meer nieuws!

Geen opmerkingen:

Zombicide 2.0 - Solo Test

Zombicide 2nd Edition stond al een tijdje op de planning, maar alles buiten het regelboek zat nog onaangeroerd in de doos sinds die zo'...