Zombicide

Gisteren 2 scenario's er vakkundig doorgejaagd met 4 spelers en respectievelijk 4/8 survivors. Sven en Sam hadden toegezegd, Stef waaide iets later binnen want die kon niet aan een partij Zombicide weerstaan.
Voornamelijk exclusieve survivors getest en dat was lachen-gieren-brullen (en ook wel spannend) met enkele fan-made scenario's (gratis te downloaden op de Zombicide website!).

Eerste scenario was "Do You Want Fries With That?", oftewel de lokale Burger King leeghalen temidden een zombie apocalypse. Elk zijn hobbies!


Tweede scenario was "Breakdown", en dat het Hard Mode was hebben we aan den lijve (van onze plastic popjes) mogen ondervinden! Een minibus aan de praat krijgen en daarna door de straat vol zombies naar de exit rijden. Voor de gelegenheid Lars zijn Volkswagen busje "geleend". De eerste gewonden vielen al in de tweede beurt, toch heeft iedereen het gehaald (en bij momenten twijfelden we sterk aan onze slaagkansen). Professionalisme zeker?


De survivors speelden ook volgens thema: The Big Lebowski, Shaun of the Dead, Dirty Harry, Evil Dead, Big Bang Theory & Hannibal. Good times!

The Big Lebowski

Dirty Harry & Ash meet Shaun of the Dead

Reacties

Populaire posts van deze blog

Legion

Carnaval vlaaikes