maandag 5 maart 2012

Eternicaans Epos 32

Blij dat ik vandaag verlof heb genomen, maar een tot vijfmaal toe onderbroken nachtrust en een wakkere Lars om half 6 deden er niet veel goed aan.

Het epos was voortreffelijk. Vrijdagavond was vrij rustig maar dat gaf mijzelf de kans de lokale sfeer op te snuiven en "vrienden" te maken. Misschien iets té nuchter gebleven?
Zaterdag begon nogal kalm, waardoor dat laatste méér dan goed gemaakt werd tegen de middag aan dankzij Kraken Rum als ontbijt.
De vooropgestelde doelen werden bijna allemaal bereikt! Het Diep Water opent werkelijk deuren. Eli is nu volwaardig lid van het Eternicaans Brouwersgilde, met alle voordelen vandien.
Verder genoeg hout gehakt om een boot te bouwen (maar dat werd integraal in perkament omgezet). Een patrouillerende tank van het Belgische leger tegenkomen in de bossen op een LARP geeft toch iets anachronistisch.
En verder: Symbolisme! Hoera!

Zaterdagavond snakten de Zoutmannen naar een rustig pintje in de herberg en een sigaar over de reling (inclusief tuffen) maar dat was buiten de helden, draken en demonen gerekend. Een gevecht dat duurde van half 10 tot half 2 ergens en dat sommigen onder ons zelfs meermaals in het Oog van de Kraken deed kijken. Hoera voor gewijde grond!
De after party was kort maar krachtig wegens iedereen te moe. Goed gezongen! Ondanks liederen gewijd aan de "dood" van Argon vind ik het outgame toch spijtig want Danny was een waardig nemesis. Wordt vervolgd?

Zondag was chaos. Ik begreep er niks van en ben maar op de gewijde grond gebleven in de hoop daar iets wijzer te worden, maar helaas pindakaas. En toen was het ineens voorbij.

Volgende keer terug (eind september en onder voorbehoud). En missen doen aub!

Geen opmerkingen:

Zombicide 2.0 - Solo Test

Zombicide 2nd Edition stond al een tijdje op de planning, maar alles buiten het regelboek zat nog onaangeroerd in de doos sinds die zo'...