zaterdag 28 januari 2012

Clix

Gisteren gaan clixen om de bewogen voorbije week even te vergeten. Het feit dat er een doos LOTR (Lord of the Rings Clix) op me stond te wachten hielp daarbij. De verkeersdrukte was voor de verandering redelijk welkom (op een paar wegenwerken na) om het hoofd leeg te krijgen. Wegens maar 3 spelers aanwezig (ik, Danny en Ken) 2 opeenvolgende multiplayer matchen gedaan (400 + 600 punten) die spannend waren tot het eind! Fototoestel rats vergeten, het was anders de moeite geweest met al die hulks en hulked-out heroes op het veld! Ondanks ultra slecht rollen met de dobbelstenen (kreeg er zelfs complimenten voor) toch gewonnen. Het team:


De Infinity Gaunlet prize support was ook binnen, hetgeen een Adam Warlock LE én Infinity Gauntlet (mét de eerste gem) opleverde! De rest van het mega evenement volgt sporadisch overheen de rest van 2012.


LOTR viel een beetje tegen. Zowel ik, Ken als Rik hadden blijkbaar identiek dezelfde brick met 100% dezelfde figuurtjes. Iets te veel dubbele daartussen, en als er dan nog enkele uncommon ontbreken (terwijl je andere uncommon tot driemaal toe dubbel hebt) pikt dat nogal hard. De prijs viel ook tegen: 3€ per dozeke (per figuurtje dus) en niks voordeel bij het kopen van een brick. De verwachte prize support was nog (ook wel: alwéér) niet binnen. Benieuwd of die ooit gaat aankomen (gaf doorslag een brick te bestellen).
Positieve noot: alle Nazgûl in de set zaten erin! En Saruman! Als chase Merry & Pippin (meh).
Gekoppeld aan de geweldige starter set toch nog een positief resultaat. Nu maar hopen op de prize support (2 LE Nazgûl én The One Ring).


Met de aankomende RPG drukte zal het even duren voor ik er nog eens ga geraken...

Geen opmerkingen:

Zombicide 2.0 - Solo Test

Zombicide 2nd Edition stond al een tijdje op de planning, maar alles buiten het regelboek zat nog onaangeroerd in de doos sinds die zo'...