woensdag 2 maart 2011

Putse Bierfeesten 2011

Om 19u begonnen met onze pa in de bierlounge (qua binnenkomer konden die biercocktails tellen) en om half 4 de parochiezaal van Putte gesloten met de Musta. Gastbrouwerij was Broeder Jacob, ofwel Boeres uit Wezemaal, ons niet geheel onbekend door de jaarlijkse wijnfeesten aldaar. Geen slechte bierekes.
Qua opkomst niet te klagen dit jaar. Ook de hapjes lieten zich eten (paterbollekes!).

De volgende ochtend alweer geen kater te bespeuren dankzij de onfeilbare fond van friet, curryworst, currysaus en gefrituurde eieren! Ik denk dat ik er eens een patent op ga nemen.

Ten slotte de lijst met gedegusteerde bierekes (niks laten staan, een unicum denk ik): Borrelende Paus (cocktail met Rochefort + Cava + Crème de Cassis), Broeder Jacob Bruin, Broeder Jacob Tripel, Gruut (rook en smaakte naar niks), Straffen Hendrik Quadrupel (voor mij de revelatie vd avond), Oude Gueuze Boon, Valeir Blond, Big Chouffe (gedeelde fles), Schoenlappertje (bessensap), Noir De Dottignies en tenslotte Oak Aged Embrasse!

Geen opmerkingen:

Zombicide 2.0 - Solo Test

Zombicide 2nd Edition stond al een tijdje op de planning, maar alles buiten het regelboek zat nog onaangeroerd in de doos sinds die zo'...