vrijdag 25 maart 2011

Clix!

Straks naar 't Stad om een clixke te placeren, voor het eerst in zo'n dikke 2 jaar! Ken was nog niet 100% zeker of Giant Size X-Men daadwerkelijk binnen ging zijn (mag ondertussen wel want vorige vrijdag reeds uitgesteld) dus dat is nog even in spanning afwachten...

Maar alleen al een matchke spelen is na al die tijd reden genoeg om nog eens naar den Outpost af te zakken. M'n X-Force team steekt gereed in de koffer.

UPDATE:
*Giant Size X-Men was nog steeds niet binnen (volgende week zéker)
*Ik gooi nog steeds in uitersten (3 keer dubbel 1 en gelukkig ook 1 dubbel 6)
*Zonder prize support trekken we ons dat gelukkig niet aan
*X-Force is vet hard!
*Parkeren in Antwerpen is nog altijd van den hond

Eerst een 300 punten matchke tegen Michel (X-Force vs DC foolishness). Gehinderd door de map (beperkte movement, een vlieger als Archangel of iemand met ranged was welkom geweest) maar opt eind stond Wolverine terug op z'n eerste click.

Daarna multiplayer met een alweer uniek concept van Ken: veiling met nooit eerder gebruikte figuurkes (opbieden met virtuele credits van weinig naar veel punten). En dat ging redelijk vlot (ondanks de dubbele 1nen). Opt eind hebben mijn Seth en Rik zijn Air-Walker (zomaar even een Herald of Galactus bleek, had er nog nooit van gehoord) mekaar sportief de hand geschud en een draw uitgeroepen.

Fun to be back. Volgende week Giant Size X-Men en booster draws. We kijken er alvast naar uit!

Geen opmerkingen:

Zombicide 2.0 - Solo Test

Zombicide 2nd Edition stond al een tijdje op de planning, maar alles buiten het regelboek zat nog onaangeroerd in de doos sinds die zo'...