zondag 20 maart 2011

Blood Bowl

Humans (aka Bloedende Duyven custom Caege team) vs Skaven (aka vuil chaos ratten). Niet slecht voor een eerste keer maar de dobbelstenen hadden iets beter mogen meewerken.

De eerste helft was van de Bloedende Duyven, mooi passenspel bekroond met een dikke touchdown en veel ratten tegen de vlakte. Blitzer Boris de Verschrikkelijke werd echter na een vuil manoeuvre gediskwalificeerd door de ref die dat natuurlijk juist zag. Omgekocht!

Daardoor was de tweede helft al een pak minder en profiteerden de ratten van het numerieke overwicht om hun gutrunners eens goed te laten gaan die, eens ze de bal vastkregen, bijna telkens instant scoorden. Zélfs Ursus kon weinig aanrichten tegen de gladde jongens (dodgen op alles behalve een 1 + een gratis rerol). Powerplay!

Eindresultaat: 3-1 voor de skaven. Boeh!
Géén doden, de enige gewonden waren ingehuurde lokale foempen.

Binnenkort revanche nemen... De "echte" Bloedende Duyven zijn hun blitzcarrière ook pas begonnen na een nederlaag tegen de machten der Chaos dus alles verloopt nog volgens plan.

Geen opmerkingen:

Zombicide 2.0 - Solo Test

Zombicide 2nd Edition stond al een tijdje op de planning, maar alles buiten het regelboek zat nog onaangeroerd in de doos sinds die zo'...