zondag 13 februari 2011

Weekend

Waw. Even bekomen.
Moet één van de drukste weekends sinds ooit geweest zijn. Op antibiotica en keeltabletten.

Vrijdagavond Kronieken van Mythandir, Jer zijn Manticore tabletop. En dat was geleden van voor Lars geboren was, meerbepaald september 2009. Fun en telkens ook weer verrassend. Lokatie was het Fruithofke te Berlaar (het tafelkleed is een weggever). Van de originele groep van 6 blijven er nog 3 over.

Zaterdag Lars op logies naar Putte en de papa richting Willebroek alwaar Benjamin en Virginie in het huwelijksbootje stapten.

De namiddag overbrugd met een toeristische wandeling doorheen Mechelen, inclusief wandelen op de Dijle, Irish Pub én de Sint-Romboutstoren beklimmen. Puf. Op de terugweg in de Spelfanaat ook nog Wrath of Ashardalon op de kop getikt (diezelfde dag binnengekomen)! Ze hebben daar trouwens nog een deftige stock metalen Confrontation (voor de liefhebbers).
Diezelfde avond trouwfeest (ook) te Mechelen. Leuke reünie van de klas 2000-2003 Animatie St Lukas! Het eten liet zich eten (kip pindasaus met gebakken banaan FTW!). Het werd niet al te laat wegens kapot maar ik heb uit goede bron dat de Kiwi op zijn alleen de eer hoog heeft gehouden. Net als Lars overnacht te Putte.

Zondag de jaarlijkse wandeling in de Averegten met de vriendjes en de kroost. De koters kunnen het best met elkaar vinden maar waren op het eind ook helemaal op.

Ik heb Lars kunnen achterna zitten in het restaurant want onze vent trok de hele tijd al wandelend op verkenning uit.

Nu moe. Slapen!

Geen opmerkingen:

Zombicide 2.0 - Solo Test

Zombicide 2nd Edition stond al een tijdje op de planning, maar alles buiten het regelboek zat nog onaangeroerd in de doos sinds die zo'...