maandag 4 oktober 2010

Tam weekend

Wat eerst een drukbezette vrij- en zaterdag zouden worden draaide uit op een redelijk “tam” weekend. Maar dat was wél nog eens welkom.

Vrijdagavond was er normaal een Werewolf sessie gepland in Kessel-Lo (chez Sven), maar de vrijdag zelf belde er maar liefst 3 man (!!!) af. Toen ook Ken geen zin bleek te hebben in Talisman als alternatief ben ik ook maar thuisgebleven. Superhero Movie en Zombieland geloerd, die al een dikke maand stof lagen te vergaren. Over de eerste kan ik kort zijn: mijden als de pest. De eerste tien minuten zijn best lachen, maar daarna gaat het érg steil bergaf. Gelukkig duurde hij in totaal 1u15min of ik had ‘m eerder afgezet. De 2€ die ik eraan spendeerde waren écht teveel. Ik had beter moeten weten (Scary Movie franchise).
Zombieland begint zéér goed, maar ongeveer in het midden van de film zitten de zombies ergens op de achtergrond te wachten op de apotheose in het pretpark tot de geforceerde romance erdoor is. Al bij al wel een aangenaam filmke met een losgeslagen Woody Harrelson op zoek naar twinkies. De hoofdrolspeler zelf is maar ne foemp. Toch geen hoogvlieger in het genre.

Wat we verder gedaan hebben dit weekend? De perfecte huisman uitgehangen (gewandeld met Lars, gespeeld met Lars, eten gemaakt voor Lars), tussendoor de roleplay sessie van volgend weekend voorbereid en het gras afgereden want dat stond weer hoog. Het weer was ook ZALIG en dat voor oktober!
Lars kruipt nu ook het ganse huis door!

Zaterdagavond naar The Stendhal Syndrome (Argento) geloerd in plaats van te gaan vissen maar daar volgt nog wel een aparte post over.

Geen opmerkingen:

Zombicide 2.0 - Solo Test

Zombicide 2nd Edition stond al een tijdje op de planning, maar alles buiten het regelboek zat nog onaangeroerd in de doos sinds die zo'...