donderdag 5 maart 2009

Koken met Diego

Een persoonlijke favoriet: gefrituurde eieren!

Nodig: 1 friteuse en één ei (of meer). Liefst ook frieten om te soppen.

De truuk is: het ei vanop slechts een kleine hoogte in het frietvet laten belanden (anders plakt het aan de bodem en is het gerecht om zeep).

Voordelen:
*Snel klaar!
*De perfekte fond voor een avondje op de lappen gaan.

Nadelen:
*Cholesterol!!!!!!!!

5 opmerkingen:

Bossie zei

Man man man :)
Vetzakkerij ten top zenne!
En ik maar proberen om u gewoon verslaafd te houden aan zuur berrekes :)

Chaotic Dutch Weirdo zei

DE-GU-TANT !

Sam zei

Da ziet er godverdomme goe uit zenne. Morgenavond ook nog is doen, dat is kei lang geleden.
Mijn vader deed vroeger, toen em nog ni me zijne cholesterol bezig was zelf het volgende:

Friet recht uit het vet op het bord, goed heet en dan een rauw eike daarover. Dat eike bakte dan zo'n beetje door de hitte van de fritten. Nooit gemogen wel :)

Jeremy zei

wel Vince, 'k wil dat wel ne keer komen proeven bij u.

Vince zei

Héhé ik eet het enkel nog maar als ik eens flink ga doorzakken, het is dé ideale kater-preventie!
Na de Putse Bierfeesten niks mottig, niks kater de dag nadien.

Maar sinds ik op de cholesterol let eet ik het ook ni zo vaak meer.

En Jer: wij hebben geen friteuse (foto's van bij de ouders ;-)
Zet uw friteuse klaar en ik zal het eens prepareren bij u thuis...