zondag 15 februari 2009

Weekend

Vrijdag was dus de dertiende en dat hebben we geweten. Op de baan, op het werk (elemental chaos) en ook 's avonds tijdens Mythandir Chronicles (ten huize Jeremy) waar ik niet één keer raak heb gegooid met de dobbelstenen. Niet één f****ng keer.
De mens had wel fijne vleespasteitjes geprepareerd en ik ben wééral mottig naar huis gereden van een teveel aan apenootjes.

Zaterdag was het redelijk chill op het werk, 's avonds gaan eten in de 46 (Valentijn enzo) en vooral thuis zitten lezen. Secret Invasion.

Vandaag (zondag dus) een bescheiden klasreünie gehost in Hulshout. Twee (Karel en Lars) stuurden hun kat, een derde liet weeral niks van zich horen (Kiwi, in coma tot 15u bleek later). Kwamen wél opdagen; Birt, Bennie en Mattie.
Uren gepalaverd, koffiekoeken (van de Schoofzak) gegeten en Zombies!!! gespeeld. Birt is uiteindelijk gewonnen en er solo vandoor gegaan met de helicopter, de rest achter latend in een door zombies geïnfesteerde kleine voorstad. Schmerlap!!

En zo werd het weer avond.

2 opmerkingen:

Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Anoniem zei

Mwaaahahahahaha :-)

'twas leuk :-P

Zombicide 2.0 - Solo Test

Zombicide 2nd Edition stond al een tijdje op de planning, maar alles buiten het regelboek zat nog onaangeroerd in de doos sinds die zo'...