woensdag 18 februari 2009

Koken met Diego

Onder de noemer 'eten' een nieuwe rubriek! Veelal experimentele cuisine. Bijt de spits af:

Croque Décadence

Men neme 2 snedes brood (of halve naargelang het croque masjien) en leg hiertussen:
1 snede kaas (naar keuze)
1 schel boerenhesp
6 halve zwan worstjes bovenop de hesp geschikt

Laat een vijftal minuten zooien in het croque masjien.

Serveren met een spiegelei (!!!) en garneren naar keuze (ananas is een must).

Toevallig had Fien vandaag Ziz kaas voorzien voor tussen mijn croques (zelf zweert ze bij een schel jonge, zoals ook uit de enquête is af te lezen de populairste optie). Ziz bakt langs gene meter, uw croque masjien is nadien nooit meer hetzelfde. Hieronder de vergelijkende test. Links met jonge kaas, rechts met Ziz. Nuff said.

En het resultaat:

Dégoutant! Volgende keer gemalen kaas...

2 opmerkingen:

Sam zei

Kijk, dat noem ik nu is empirisch onderzoek ze!

Anoniem zei

Ik kijk al uit naar het experiment van volgende week!