zondag 26 oktober 2008

Weekend

Druk weekendje achter de rug waarvan ongeveer acht uur in de wagen doorgebracht.

Zaterdag werken (as usual), gevolgd door een trip van 2 uur naar Beernem (tussen Gent en Brugge) alwaar de Musta zijn housewarming hield. Er waren frieten en curryworsten à volonté en de Brugse Zot liet zich drinken! Vier uur in de nest en om half acht alweer op... Al een geluk veranderde het uur.

Dan 's morgens na een speed ontbijt anderhalf uur in de wagen richting Berlaar en Lier om dan met Stefan mee te rijden naar Essen waar het weeral Spiel 2008 was. Tweeënhalf uur bollen. Een drukte van jewelste maar na enkele jaargangen beginnen we onze weg te kennen. Weer véél te véél brol gekocht maar al bij al viel het nog mee.

Een drinkhoorn. Horrorclix boosters aan 2 € 't stuk (en er de veteran Field Agent en de nog ontbrekende Avatar of Ctulhu uit getrokken!). 4 boeken kopen, de duurste betalen (kwestie van creatief zijn). Twilight Creations financieel gesteund met enkele Zombies!!! uitbreidingen en een nieuw spel (Innsmouth Escape - Lovecraft!!). En een paar übercoole dobbelstenen (waaronder een janette roze D20!).
Binnenkort nog eens een gezelschapsspelletjesavond houden.

Tweeënhalf uur terug, Ken thuis afgezet en nu al enkele uren aan het droezen op verschillende plaatsen in ons huis.

Ik ga maffen...

3 opmerkingen:

Jeremy zei

eej, gij waart gisteren dus ook op Essen, hadde moete zegge he :-)
Heb er ook weer wat vanalles gekocht.
Waaronder een Deluxe Orken masker van Maskworld :-)

Chaotic Dutch Weirdo zei

Ik ben gegaan voor de legolas-achtige kortzwaardjes paar, 8 FR boeken (2 betalen ;)) tattoo sleeves van Maskworld, de boardgame War on Terror en de nieuwe expansion van Arkham Horror.
Heroclix vonden we nauwelijks...
1 stand en onno kocht dan direct de enige 4 blisters die er waren om ook eens aan dat spelleke te beginnen :)

Vince zei

Jeuj Onno!

Ja bitter weinig Heroclix (en ook géén Wizkids whatsoever!).

Enkele standen met wel leuke promo's (2€ per booster of zelfs 10€ voor startersets).

Zombicide 2.0 - Solo Test

Zombicide 2nd Edition stond al een tijdje op de planning, maar alles buiten het regelboek zat nog onaangeroerd in de doos sinds die zo'...