dinsdag 7 oktober 2008

B&O

Terug van een tweedaagse afzondering in het Mercure te Evere (Brussels Airport my @$$) voor een algemene verkoopscursus van en door B&O. Inclusief overnachting. Het was niet slecht.

Maandagmorgen was het de hel op de weg, ik had gelukkig de secundaire (Haachtsesteenweg) gekozen en hoorde onderweg voor het eerst over de turbostaking die liep. Ongeveer een klein uurtje later aangekomen dan voorzien en dan nog een half uur vroeg. De rest van de cursisten was véél later (enkelen hadden drieënhalf uur op de baan doorgebracht) waardoor de start uitliep. Niet dat we daar 's avonds veel van merkten.

Avondprogramma bestond uit twee rondjes bowlen in de grootste bowlingbaan van de Benelux (Wemmel), gevolgd door een magistraal driegangenmenu in het aangrenzende restaurant.

Vandaag om 9 uur van start, om 16 uur gelost. Tussenstop te Leuven om comics op te pikken. Het was wederom druk maar het kon me niet bommen.

2 dagen van de planeet... ik denk steeds dat het maandag is.

Geen opmerkingen:

Zombicide 2.0 - Solo Test

Zombicide 2nd Edition stond al een tijdje op de planning, maar alles buiten het regelboek zat nog onaangeroerd in de doos sinds die zo'...