Mensen lopen nogal hoog op met de Rosario in de Eikelstraat in Lier, maar schuin daar tegenover (vlak naast de kebap) ligt de Baja Sardinia, een zéér onderschat Italiaans restaurantje. Een iets moderner (en misschien wat minder gezellig) interieur en beperkte plaatsen maar de keuken maakt véél goed. Reserveren is geen slecht idee.
We zijn er nu al een drietal keer gaan dineren, en telkens bleek het een lust voor de zintuigen. Qua voorgerechten zijn de Carpacchio's (en dan vooral de combiné) enorm aan te raden. De pizza's zijn ook als geen ander.
Doen!
2 opmerkingen:
Kijk, het is simpel. Ik kom al jaren in beide restaurants. De Rosario is Belgisch Italiaans voor een groot publiek. Wat niet wegneemt dat je er lekker kan eten. Den Baja is Italiaans Italiaans en therefore niet te versmaden. Wel jammer dat je haast op elkaars schoot moet zitten.
Wel jammer dat je haast op elkaars schoot moet zitten.
Dat hoeft niet noodzakelijk een slechte zaak te zijn.
Een reactie posten