zaterdag 7 september 2019

Zombicide - Jericho Campaign - Part 2

Deel 2 van de Zombicide Season 1 campaign. De shelter beschermen en uitbouwen. We houden van een uitdaging en kiezen voor de missie Save the Cheerleader. Wanda zoeken en redden uit een appartement vol zombies. Feitelijk dus Save the Waitress maar kom... dichterlijke vrijheid.
Leuke twist: het appartement is opgedeeld in twee "verdiepingen" die via een trap in verbinding staan. Een deur openen zet dus meteen de hele verdieping vol zombies, al viel het al bij al nog mee want in het blauwe level weten te blijven.


Ned heeft touche

I am the law

Het appartement loopt vol

Van zodra de tweede verdieping toegankelijk wordt stijgt de stress heel even want er kan niet doorheen het trapgat geschoten worden, enkel bewogen. De Samurai met z'n trouwe katana en Uncle Honk met z'n brandweerbijl maken korte metten met wat bovenaan de trap wacht. Geen spawn point op de tweede verdieping dus het is een kwestie van opkuisen en Wanda zoeken terwijl Doug en Phil het gelijkvloers vrij houden van zombies.


Where is Wanda?

Conclusie: ze zat dus in de laatste kamer verstopt onder het bed. Wegens de moeilijkheidsgraad laag gehouden slechts gele spawns aan het eind en geen moeite de exit te bereiken met alle survivors.


Wanda vervoegt de survivors in de shelter, alsook nog een random survivor (Survivor Deck) en dat blijkt Ivy te zijn!


De volgende (fixed) missie zal getracht worden de generator weer op te starten en de shelter van de nodige stroom te voorzien.
Wordt (ooit) vervolgd...

Geen opmerkingen: