zondag 8 september 2019

Aalst Stript! 2019

De vierde keer of zo dat ik in Aalst aanwezig mocht zijn op de toch altijd fijne stripbeurs, met ook deze keer weer een veertigtal striptekenaars. En ook deze keer weer stralend weer buiten én open monumentendag, hetgeen zijn effect had op het bezoekersaantal. Voor en rond de middag liep er wel volk rond, maar vanaf een uur of 2 kwam er geen kat meer opdagen.


Toch weer oude bekenden teruggezien, waarvan sommigen al érg lang niet meer gesproken. Gereserveerde strips uitgeleverd en enkele losse delen verkocht. De LEGO minifigs van Paddy & Bunty krijgen wel aandacht, maar naar verkoop toe voorlopig geen records gebroken.
Fan van het eerste uur Sam kwam nog af met een oude Paddy & Bunty comic (die met de zombies) waar ik dan maar een reeds lang beloofde dédicace van Michonne in gemaakt heb.


Maar: de hotdogs waren voortreffelijk en het stripbier (Clément) liet zich ook dit jaar uitstekend drinken!


Op een uurtje weer thuis, een record. De ring van Brussel ging nog nooit zo vlot! Als het goed gaat mag het ook gezegd worden.

Als we volgend jaar niks nieuw hebben ga ik toch eens een editie overslaan. Er werd gevraagd naar deel 4 maar ik vrees dat die nog even op zich zal laten wachten...

Geen opmerkingen: