maandag 10 september 2018

Aalst Stript! 2018

Gisteren naar Ojlst voor mijn enige stripbeurs vh najaar, en voornamelijk gegaan om Chateau De L’Ouche te promoten en verkopen… én het stripbier te proeven natuurlijk.


Zoals steeds een blij weerzien met collega’s en vrienden, en ook weer nieuwe mensen leren kennen. Sommige tekenaars dienden om een varia aan redenen last minute af te zeggen, waardoor er grote namen wegvielen.
Wegens het mooie weer en ook nog een open monumenten dag was de opkomst eerder beperkt. Dan maar de kans nemen wat te tekenen voor het geheime fantasy project, want daar komt het anders ook te weinig van. Ook weer enkele Paddy & Bunty fans bij, en nog slechts 4 exemplaren over van de chaincomic (gedrukt op 100 exemplaren en op = op)!


Nu eerst de derde Paddy & Bunty uit de tekenpen én computer schudden want in februari (eerder nieuwjaar) moet die finaal AF zijn om officieel te lanceren op de stripbeurs van hometown Putte. En daarna zien we wel (Eindhoven? Gent? FACTS?). Hier alvast een exclusief voorsmaakje dat eerder al op de FB pagina verscheen:
O ja, de stripbiertjes van dienst waren Depoo en RosseRidder! Die laatste was trouwens exclusief te koop bij Geinz zelf, die alvast een bijdrage leverde voor de luxe editie van onze derde (en vice versa).

Geen opmerkingen: