zondag 22 april 2018

Filler Game Night

Een record aantal van wel zeven spelers, waardoor we besloten te verhuizen van de krappe (en veel te warme) hobbyzolder naar Casa Svenson en een avondje fillers (aka korte spellekes) te spelen die geschikt zijn voor een groter aantal. Geert moest afzeggen maar dook later op de avond toch nog op, en Ken bevestigde maar verbrak plots alle communicatie.


Dankzij zomerse temperaturen gestart in den hof met Spyfall en Secret Hitler. Daarna verhuisd naar binnen voor Colt Express alwaar de voorgeprogrammeerde acties niet altijd het verhoopte resultaat gaven. Wel goed gelachen.


Daarna nog eens Secret Hitler, waarna Hans de handdoek in de ring (van Leuven) gooide en vertrok. Wij dan nog een spelletje Campy Creatures, dat zéér nipt gewonnen werd door Geert.


We hadden toen kunnen stoppen, maar Sven zette Cards Against Humanity op tafel, waarop we nog gelachen, gegierd en geweend hebben tot half drie. Ouch!


Thuis rond drie uur, dat ga ik wel een paar dagen voelen. Toch zijn er nog een aantal spelletjes onbespeeld gebleven, dus ik zie zo'n Filler Night nog wel eens zitten. Maar eerst bijslapen...

Geen opmerkingen: