vrijdag 21 juli 2017

Return to Hoth - part 4

Op de vooravond van zo'n nationale feestdag nemen we het op tegen een totalitair, nietsontziend regime dat ons zonder verpinken van de kaart veegt. Klein pluspunt: de Keizer had crumble met ijs en rode vruchten voorzien.


Side mission "A Hero's Welcome" om het ultieme kaartje van gunslinger Vinto te bemachtigen bleek zo broken en ongebalanceerd als de pest. Voeg daarbij nog enkele OP upgrade kaartjes voor de Emperor (Mortar WTF?) en OP units uit latere uitbreidingen en de rebellen hadden geen schijn van kans. Toegegeven, we rolden de eerste 2 rondes alweer abominabel slecht en de Emperor als de lichtekooi die hij is, en dan was het vlug beslist. Zeker met al die threat en units die er gratis en voor niks zomaar bovenop kwamen.

Eerste ronde: WAT moeten we hier allemaal doen?

Geen idee wie deze getest heeft of ooit gewonnen met de rebellen maar hadden we dit op voorhand geweten hadden we er vriendelijk voor bedankt en de andere missie gekozen waardoor de Emperor nu gratis ende voor niks nog een upgrade kaartje heeft gekregen om ons extra te pesten.

Laatste ronde: F*** this!

Klein lichtpuntje: met de schamele credits die we nog kregen en onze startuitrusting te verkopen konden we een beetje upgraden qua wapens. We hebben ook al 5 XP waardoor we qua skills nu toch al wel het één en ander gaan kunnen. Kan een verschil maken in de volgende missie die ons richting Cloud City zal sturen.

Imperial Crumble:

Geen opmerkingen: