maandag 19 juni 2017

Manticore II - Solstice

De tweede Manticore van de derde cyclus en tegen beter weten in wederom als scenarist de crew vervoegd. Hoofdzakelijk de lokale rolletjes en een deel vh lokale hoofdplot (de mysterieuze Tempel van de Zes) uitgeschreven en gemodereerd.
Verder als de Jakke en wat nodig was gefigureerd tussendoor. Dat het weer plezant was!

Dit evenement had wel last van wat de zwaarste zaterdagdip ooit moet geweest zijn wegens tropische temperaturen. De spelers hielden massaal siësta op de kamer of kropen weg in de schaduw van het bos. Het leek erop of er niks meer zou gebeuren, maar toen de temperaturen weer zakten en de avond aanbrak herleefde zowat iedereen en nam het spel weer een tweede start. Afgesloten met een stevig feestje en talentenwedstrijd in herberg de Groene Draak.

Genoeg ideeën voor de volgende maar mijn betrokkenheid zal voornamelijk afhangen van wat zich de komende maanden gaat afspelen (kinders, tekenen, werk).

Fototoestel vergeten en ook niet als reporter in het spel geweest. De enige foto's genomen (door mij) zijn deze via de smartfeun (die wel héél rap plat was en nul komma nul bereik had in de Kluis):

Jer prutst aan zijn bluetooth gestuurde Steen van Waan

 De Kapel van Zes

Geen opmerkingen: