donderdag 16 februari 2017

Krijgsbal: La Primera Division

Oftewel de Vlaams-Eternicaanse Blood Bowl League. Toch een 16 personen ingeschreven en verdeeld in 2 poules van 8, maar ik heb vriendelijk bedankt omdat ik me écht niet kon vastpinnen om tijdig een 8-tal matchen gespeeld te krijgen. Dan maar een test match gespeeld tegen het chaos team van Sven met mijn human team BBC de Camphioenen uit Haemerlingen. En dat ging tegen alle verwachtingen in erg vlotjes.

 BBC de Camphioenen (dringend verder schilderen)

Een paar geslaagde passen en manoeuvres, terwijl die dikke chaos monsters meestal moeite hadden om te snappen wat ze precies moesten doen. Regelmatig spelers KO in de "dug" maar na elke touchdown stonden die weer paraat op het veld (geluk met rollen)! De eenzame skaven van het chaos team ging er al vrij snel permanent gekwetst uit, hetgeen hen toch een handicap gaf wegens hun snelste speler kwijt. Thematisch, want in Haemerlingen hebben ze het niet zo begrepen op ratten.

Camphioen zijn is plezant!

Catcher Xavier W. scoort! Dat verdient nen dagschotel!

Pico Coppers staat vrij om een sprintje te trekken naar de eindmeet!

Uiteindelijk werd het 3-0 voor de Camphioenen! Touchdowns van catchers Xavier en Marcske en blitzer Pico. Voorzitter Balthazar Coma gaf terstond een tournée générale. Mijn gedacht!
Van het prijzengeld konden ze zich een apotheker aanschaffen (motiliummekes en dafalgan tegen de katers) en sterspeler Pico "het beest" Coppers heeft zowaar een nieuwe skill geleerd.


Wordt misschien ooit vervolgd...
Daartegen toch eens verder schilderen want het team is verre van af... Nummers zouden ook al handig zijn.

Geen opmerkingen: