woensdag 18 januari 2017

Rise of Moloch

Gisteren met een KNAL gelanceerd: de Kickstarter van The World of SMOG: Rise of Moloch. Alweer naast een early bird gegrepen (10$) , doordat ik een drietal minuten te laat was ingelogd met de smartfeun op verplaatsing. Lijkt wel een vloek dat al die Kickstarters van start gaan als ik net die avond ergens moet zijn. Niet dat het iets zou hebben uitgehaald, de lancering deed de servers van KS weer kadul slaan waardoor velen hun eb in rook zagen opgaan. Sommige dingen veranderen ook nooit.


Een steampunk "1 vs all" spel met elementen uit de rijke bibliografische fictie, dat me sterk doet denken aan de League of Extraordinary Gentlemen van Alan Moore, die op zijn beurt dan weer alles leende bij de grote fictieschrijvers van de negentiende eeuw. En CMON bevestigt die link door een exclusieve "gentleman" toe te voegen met de naam Eroom Nala. Tja.


Voorlopig 1 exclusief alternatief figuur (meh) én een exclusieve uitbreiding met 2 extra helden en wat mutanten (wow) gratis. Zal nog wel oplopen naar het einde toe.
EDIT: tal van exclusieve helden en monsters toegevoegd + een optionele uitbreiding  met een oosters tintje. Wantz!

Ook weer een hilarisch promo filmpje van CMON:

1 opmerking:

Jeremy Naus zei

'k ga hem laten passeren. al iets te veel games die ik nog moet spelen