woensdag 20 juli 2016

Solo Black Plague

Zombicide: Black Plague solo play, want we hebben nu af en toe eens tijd.  

Quest 1: Big Game Hunting, rematch met 6 nieuwe survivors uit de artist boxes van Naïade en Edouard Guiton. Succes mits dom geluk want de abomination die we op het eind nog moesten leggen stond plots vlak voor het deurgat van onze inquisiteur die toevallig de heavy crossbow (3 schade) vast had. De vuige necromancers hadden geen schijn van kans deze keer!


Enkele dagen later (tijdens dé hittegolf van het jaar) Quest 4: Famine, ditmaal met de survivors uit de eerste Hero Box plus Gowan (Connor MacLeod aka Highlander, inclusief regeneratie). Met zo'n combo zou je een overwinning met de vingers in de neus verwachten... helaas pindakaas!


ZES voedselkaartjes scavengen (uit het volledige item deck) plus de sleutel vinden van de kluis om daarna alle survivors in te verschansen. Uiteindelijk drie van de zes voedselkaartjes gevonden en vlak voor de sleutel (blauwe X, pech want de laatste van de vijf mogelijke) gevonden werd ging onze piratenkapitein ten onder aan een spervuur van Deadeye Walkers. Ouch.
Gemeen, want die vallen dus niet op tussen een horde andere zombies en schieten maar liefst 3 zones ver...

Goed bezig lijkt het...

1 dode = Game over!

Straks Quest 5 met enkele mede-survivors op de hobbyzolder... hopelijk koelt het wat af tegen dan!

Geen opmerkingen: