maandag 9 mei 2016

End Times 1.2

Van vrijdag- tot zaterdagavond vastgezeten in Fort Hollogne, vlak naast Luik airport, tussen zombies en psychopaten. En het was me daar het post-apocalyptische feestje wel!
Een zalige bende om mee rond te trekken en scavengen (Go Team Schrale!), enthousiaste zombies, iets te trigger-enthousiaste medespelers en spannend van start tot eind. Tegen de ochtend waren enkel wij, enkele losse zotten en de vier walen nog over (wat scheelde het?), de rest van de spelers waren daartegen al  duud. Onze frenchie vrienden vertrokken dan rond 20u (de rest ook duud), waarop wij nog 1 gang hebben uitgekuist en het dan ook voor bekeken hielden met het vooruitzicht op 44 chimerae en een fort vol religieuze fanatici.

Ook de conditie die onder het nulpunt zat heeft een serieuze kickstart gekregen met die 2 chimerae achter ons gat (tot tweemaal toe het fort over en rond in de brandende zon met leren vest, rugzak en botten aan).

De enige minpuntjes waren eerder outgame (PVP gezeik), de geweldige crew valt weinig te verwijten. Dat verdomde spawn point vlak achter de enige medische tent deed ons ook geregeld vloeken!
Volgende keer is de Swa terug van de partij!

Geen opmerkingen: