zaterdag 13 september 2014

Guardian Clix

Gisteren nog eens naar 't Stad afgereisd om de case van Guardians of the Galaxy op te pikken en meteen een epische multiplayer te spelen (nu we nog vakantie hebben). 3 aanwezigen maar dat kon de pret niet drukken.
Op de baan was het neutraal, niet vlot maar ook geen absolute ramp als anders dus daar volgt deze keer geen rant over.

Er stonden 2 super rares op mijn wish list: Groot & Rocket Raccoon en die zaten alletwee in de case, al zat de laatste in de aller-laatste booster dus dat was nog wel spannend. Dus we hebben het volledige Guardians team! Verder nog figuren van de Inhumans, Infinity verhaallijn (met een mini-Thanos) en enkele dwalende personages uit andere reeksen (Shriek, Sleepwalker, ...). De spreiding commons werkt ook beter met de generics al had ik meer unieke figuren drie- tot vierdubbel dan generics. Toeval?
Tussen de commons zitten nu ook b-figuren die een unieke versie voorstellen, hetgeen toch een meerwaarde geeft en ervoor zorgt dat je niet nog meer dubbels hebt.
Er zat een chase Zombie Red Skull in de case maar die is al geruild met Danny tegen een imposante chase Avengers Prime uit een eerdere set. Win-Win!

6 Super Rares

Thanos & The Black Order uit Infinity

 Guardians of the Galaxy

Inhumans Fast Forces (vaste set) besteld maar die bleken ook allemaal in de gewone set te zitten. Ach ja, andere dials en puntenwaarde dus eigenlijk andere figuren + nieuwe maps.

Inhumans (base set + fast forces)

De rest van het najaar staat er NIKS op mijn bestellijst!
DC Flash  & DC Trinity War ga ik integraal skippen. Mogelijk reis ik nog wel eens af naar de Outpost om te spelen voor prize support (Gen13 en X-Men LE's voor de team bases) maar dat is nog helemaal niet zeker (tijd en goesting)...
En voor 2015 staan er vooral Avengers op de planning (Avengers Assemble en OP Event Age of Ultron; link), afwachten of we daar een volledige case of brick van zullen bestellen.

Geen opmerkingen: