dinsdag 15 april 2014

BIFFF 2014


Het maandagavondprogramma van het Brussels International Fantastic Film Festival gedaan met een opkomst van wel 8 man (bravo Toni!)! 18-24h, voor de late van half één hebben wij vriendelijk bedankt. 2de editie ook in de Bozar en dat bleek een leuke locatie, al hadden ze er toch iets meer mee kunnen doen.


Een film over spoken (Lord of Tears), een film over Bigfoot (Willow Creek) en een film over Koreanen (Intruders). Plus bodypainting wedstrijd tussendoor. Geen sléchte films, maar zeker geen hoogvliegers en allemaal hadden ze last van hetzelfde fenomeen: goeie opbouw + sfeer maar ongeveer in de helft begon het te vertragen en te rekken. Te lang, te saai en te veel herhaling. Zonde.


De tweede was bij mij de beste en meest onderhoudende, van regisseur Bobcat Goldwaithe die u misschien nog kent als “Zed” uit Police Academy (niet dat dat een referentie is). De aankondiging door de mens zelf (Bono vs Village People) was zelfs entertainender dan de film.


En ze hadden er nog van die echte fuifkraamhamburgers, dat was lang geleden! Het BIFFF ruikt dan ook altijd naar een goedkoop braadworstenkraam.

Half 2 in m’n bed, 7u alweer wakker voor een nieuwe werkdag. 

Zombie walk!

1 opmerking:

candyman zei

dat het een feest was