maandag 17 maart 2014

Weekend Review


Een rustig en tegelijk ook druk weekend genoten. Lode is tegenwoordig klaarwakker om 6u dus dat geeft vonken, zeker in combinatie met het uur dat ik meestal in mijn nest kruip.
Vrijdag experimenteel koken (“gevulde prut”; tomaat en paprika), dat spijtig genoeg niet het verhoopte resultaat had wegens het gehakt niet naar wens. Vraagt om een herkansing! Daarna enkele spellekes Heroclix (Kick-A$$ en Street Fighter) met Stefan, voor de verandering in de hobbykamer ipv het verre Antwerpen.
Zaterdag op de kinders gepast, cake gebakken met Lars en ’s avonds Werewolf sessie, voor de verandering was het pack nog eens voltallig! Verrassend en spannend gevecht met een paar ghouls (vampiers) en hun dienaren om een oud artefact ergens op een snelweg tegen de Libische grens. Beter dan de gemiddelde actiefilm op Vier!


Lars wou op logement naar Putte, dus zondag na Lode’s ochtenddutje grote broer gaan ophalen. Daarna nog naar binnenspeeltuin Monty in Heist-op-den-Berg en het weekend zat er weer op. Aftellen naar het volgende, al staat er deze week nog een Nacht van de Wansmaak op het menu!

Geen opmerkingen: